Financiering in Nijmegen

Je kunt geld verdienen als water, maar als het verdwijnt in de gootsteen kom je niet veel verder. Voordat je denkt aan grote winst maken zul je doorgaans eerst zelf moeten investeren. Daarbij kun je rood staan op de bankrekening, maar wanneer je de zaken echt serieus wilt aanpakken zijn er andere manieren om jouw ambities waar te maken. Wanneer je op zoek bent naar financiering in Nijmegen is je eigen pinpas vaak niet de meest voor de hand liggende oplossing. Je kunt bijvoorbeeld naar de bank stappen, dit de eerste halte voor veel bedrijven binnen het MKB. Er zijn overigens ook andere mogelijkheden zoals een crowdfunding campagne opzetten, een microkrediet afsluiten of angel investors opsporen. Kortom, volop opties die je zeker kunt bekijken alvorens een contract af te sluiten. Uiteraard komt iedere lening met een aantal voorwaarden. Bespreek de mogelijkheden en potentiële valkuilen met Thomas Verbeek, jouw lokale OAMKB adviseur. Niet alleen kent Thomas de ins en outs van alle financieringsmogelijkheden, hij kent ook jouw onderneming.

Thomas Verbeek is een financieel adviseur die aan jouw zijde staat en kritisch beoordeeld hoe financiering in Nijmegen je verder zal helpen als ondernemer. Neem contact op voor een vrijblijvend consult.

Zo werkt een bedrijf financieren

Als ondernemer zul je bij een lening waarschijnlijk als eerste aan je eigen bank denken. Dat is op zich goed, maar wanneer je met een innovatief concept aankomt, of een bedrijfsplan hebt dat niet perfect aansluit bij de richtlijnen die banken stellen kun je nul op het rekest krijgen. Gelukkig zijn er nog meer mogelijkheden, Thomas Verbeek kijkt graag met je mee over de haalbaarheid van iedere optie. Hier zijn alvast vier mogelijke financieringsmogelijkheden:

Financiering in Nijmegen

Je zult het geld niet voor niets krijgen, bij iedere vorm van financiering in Nijmegen zul je ook aan verplichtingen moeten voldoen. Ga niet voor de eerste zak met dukaten die op je pad komt, bespreek ook de haken en ogen met jouw persoonlijke financieel adviseur. Voor Thomas Verbeek is de evaluatie van verschillende financieringsvormen niet het eindpunt, maar juist het begin. Hij kijkt met name naar jouw onderneming, welke lening de meeste kansen biedt en welke impact dit heeft in de toekomst. Jij mag de dromer zijn, Thomas zorgt dat je niet in een nachtmerrie terecht komt.

Voor ondernemers die graag vol ambities aan de slag gaan, en daarbij een nuchtere financieel professional kunnen gebruiken, ga je naar de lokale OAMKB adviseur voor financiering in Nijmegen.